Times of the school day

  Time Length Mon - Tues Weds - Thurs Fri
P1 8.35am 50mins      
P2 9.25am 50mins      
Break 10.15am 20mins      
P3 10.35am 50mins      
P4 11.25am 50mins      
Lunch 12.15pm 40mins    

End of lessons
for students

P5 1.00pm 50mins     Optional supervised
extra curricular sessions
P6 1.50pm 50mins     Optional supervised
extra curricular sessions
P7 2.40pm 50mins   Mentoring Optional supervised
extra curricular sessions